DWDD vanaf vandaag in de App Store

De applicatie DWDD, waarvan je eerder op iPhoneclub de preview kon lezen, is vanaf vandaag in de App Store te vinden. In DWDD kun je de laatste uitzending van dit tv-programma volledig bekijken. Update: als je de applicatie installeert zijn alleen de samenvattingen te zien. Volledige uitzendingen waren wel beloofd.

Downloaden: DWDD (gratis).

16 reacties op “DWDD vanaf vandaag in de App Store”

↓ Meteen naar reactieformulier

 • Voegt niet echt iets toe… Uitzending gemist +podcast kan dit al plus veel meer, aangezien uitzending gemist verder teruggaat.

 • Laat ze maar snel met volledige uitzendingen komen.

  Origineel geplaatst door Thijs de Bont
  Voegt niet echt iets toe… Uitzending gemist +podcast kan dit al plus veel meer, aangezien uitzending gemist verder teruggaat.

 • Niet veel anders dan de Podcast dus niet echt nuttig.

 • Wat de VARA doet is meeliften op de hype, maar niets, werkelijk niets toevoegen. Triest.

 • Dus eigenlijk is dit net zoiets als de Uitzending gemist app maar dan zonder alle andere programma’s? Goh. Daar zat ik nou echt op te wachten.

 • Sorry mensen, maar ik heb de opmerkingen over nieuwstips insturen weggehaald. Het voegt namelijk niet zoveel toe aan een discussie als mensen gaan roepen “Ik had hem al” of “Ik zag hem al staan”.

  Ik waardeer het altijd erg als mensen een nieuwstip insturen wanneer een app beschikbaar is in de App Store. Dat wilde ik er alleen maar mee zeggen. Het is logisch dat tienduizenden mensen die dagelijks in de App Store zitten te bladeren meer zien dan één iPhoneclub-stukjesschrijver. Zo’n opmerking als “Ik zag hem eerder” komt op mij dan echt heel flauw over.

  Voor kritiek op de website is er een apart forum.

 • Gemiste kans deze app, het is niet meer dan een aangepaste podcast/vodcast speler. Hele uitzendingen of beter nog: integrale onderdelen uit het programma zou veel waardevoller zijn. Dus eigenlijk een mini-interface voor de huidige website, die zoals we weten niet op de iPhone werkt vanwege het gebrek aan ondersteuning voor Flash.

 • Dit is een nederlandse app,kwestie ik niet alweer een verkeerde koop.;).

 • Opvallend dat jullie hier nogmaals aandacht aan besteden. De reacties waren de vorige keer toch al duidelijk? Het is dubbelop, de uitzendingen zitten al in Uitzending Gemist, de ontwikkelaars hadden de dure centen beter aan iets anders kunnen besteden. Nu krijg je weer precies dezelfde reacties. Jammer van de moeite.

 • @Marc: Vandaar dat het een snacknieuwtje is geworden. Ik zat nog te twijfelen of ik gewoon een update onder het oude artikel zou schrijven, maar volgens mij gaat niemand in een oud item kijken of er nog nieuws is.

 • Het is nieuwswaardig in de zin dat er toch geen volledige afleveringen in zit. In dat geval zou het wel interessant zijn, want ik meen dat er ook beloofd was dat de kwaliteit hoger zou zijn dan de uzg app.

 • Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
  @Marc: Vandaar dat het een snacknieuwtje is geworden. Ik zat nog te twijfelen of ik gewoon een update onder het oude artikel zou schrijven, maar volgens mij gaat niemand in een oud item kijken of er nog nieuws is.

  Dat denk ik wel Gonny want ik had mijn Nick name bij het articel van de app “PInG” gezet.
  En al alle dagen heb ik een ping berichtje gekregen van iphoneclubbers die de app willen testen:)

 • Misschien kan er als extra feature dan een specifieke vertrager voor die Matthijs v Nieuwkerk komen.
  Wij worden hier zooooo onrustig van zijn gehijg en gejakker – zelfs de goudvissen krijgen er pukkels van…

 • @Jens Kortmeijer:

  Tip: vooral niet kijken!

 • Wat ik erg jammer vind is dat deze en ook vele andere apps ( zoals uitzending gemist ) geen ondersteuning bieden om het beeld via de av-kabel naar je tv te sturen. De NOS Journaal app doet dit bv wel. Ook via websites als bv MrMovie werkt dit wel.

 • De toegevoegde waarde van deze app is:
  - Korte samenvating, is handig om te weten welke gasten en voorproefje van.
  - Direct opstarten via app. Sneller dan podcast
  - De laatste uitzending wordt WEL helemaal uitgezonden
  - Via 3G beter beeld, dit in tegenstelling tot Uitzending gemist

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties