Flitspalen 2.0: mapview en meer dan 20.000 flitspalen (+promo)

De applicatie Flitspalen heeft met versie 2.0 een flinke update gekregen. Belangrijkste nieuwe mogelijkheid is het gebruik van MapView en het aantal flitspalen is uitgebreid naar meer dan 20.000 waardoor nu heel Europa is gedekt.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

promo1_1De applicatie Flitspalen was al een tijdje te vinden in de App Store, maar heeft met versie 2.0 nu een flinke update gekregen. Belangrijkste nieuwe mogelijkheid is het gebruik van MapView: hiermee worden de flitslocaties via Google Maps getoond waarbij je ondertussen je eigen locatie ziet. Zo kun je zien wanneer je in de buurt van een flitspaal komt of wanneer je een trajectcontrole binnenrijdt. Ook is het aantal flitspalen uitgebreid naar meer dan 20.000 waardoor nu heel Europa is gedekt.


In de applicatie is verder een lijst te raadplegen waarop alle radarcontroles van dit moment staan. Dit is te bekijken voor zowel Nederland, België als Duitsland. Momenteel worden Frankrijk, Spanje en Italië hier nog aan toegevoegd. Alle verschillende soorten flitspalen worden met een eigen icoon aangegeven, denk hierbij aan een tunnelcontrole, doseercontrole of de gewone flitskast. De iconen lichten op wanneer je deze controles op een (zelf in te stellen) afstand bent genaderd. Ook klinkt hierbij een waarschuwingssignaal.

Tijdens het rijden kun je schakelen tussen MapView en de gedetailleerde weergave. Voor het weergeven van MapView tijdens het rijden is wel een actieve 3G-verbinding vereist. Wanneer je onderweg een flitspaal of radar controle ziet, die nog niet in de applicatie staat, kun je deze meteen toevoegen. Hierdoor worden vanaf dan andere gebruikers van de applicatie ook gewaarschuwd, wanneer ze deze flitslocatie naderen.

Bekijk hieronder een videodemonstratie van Flitspalen 2.0:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Flitspalen 2.0 kost 0,79 euro en is verkrijgbaar in de App Store.

Reacties: 24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.