Minigore krijgt Tower Defense-broer: Hardgore

Ontwikkelaar Mountain Sheep werkt aan Hardgore, die de kenmerkende stijl en de spelkarakters van Minigore combineert met het spelprincipe van Tower Defense.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

HardgoreDe populaire shooter Minigore krijgt concurrentie uit de eigen gelederen. Ontwikkelaar Mountain Sheep werkt inmiddels aan een nieuwe game, die de kenmerkende stijl en de spelkarakters van Minigore combineert met het spelprincipe van Tower Defense. De nieuwe game gaat Hardgore heten. Mountain Sheep haast zich te zeggen dat de ontwikkeling van Hardgore geen invloed zal hebben op Minigore; voor deze game zullen gewoon updates blijven verschijnen.


Hardgore is een game die werkt volgens het Tower Defense-principe. Dat wil zeggen: een stroom vijanden zal proberen van de ene kant naar de andere kant van het scherm te komen. Door het strategisch plaatsen van wapens is het de bedoeling dat je de vijanden om zeep helpt voor ze hun oversteek gemaakt hebben. De vijanden in Hardgore zijn monsters, die we al kennen uit Minigore. Voor elk gedood monster krijg je geld uitgekeerd, waarmee je je wapens kan upgraden en nieuwe wapens kan kopen. Dat zal hard nodig zijn, want de monsters worden steeds sterker, sneller en destructiever.

Mountain Sheep heeft nog niets losgelaten over een eventuele releasedatum, maar de screenshot ziet er in ieder geval al veelbelovend uit.

Hardgore

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 18:08
Categorie
Games

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.