WordPress 2 voor iPhone ingeleverd bij de App Store

WordPress for iPhone krijgt een update naar versie 2.0. De update is al ingeleverd bij Apple en bevat onder andere een nieuwe gebruikersinterface en de mogelijkheid om reacties te modereren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

wordpress for iphoneDe ontwikkelaars van de iPhone-applicatie van WordPress hebben goed nieuws: ze hebben de definitieve build voor WordPress for iPhone 2.0 klaar en hebben die inmiddels bij Apple ingediend. Na maanden werken en meer dan 100 mensen die betrokken waren bij het testen en ontwikkelen, belooft de update een behoorlijke sprong vooruit te worden. WordPress is helemaal afgestemd op de nieuwe functies in OS 3.0, dus als je nog een oudere versie van het iPhone OS draait is nu het moment om de oude app nog snel even te installeren, voordat versie 2 in de App Store verschijnt.


WordPress 2 voor iPhone krijgt in ieder geval een compleet nieuwe gebruikersinterface en is verrijkt met nieuwe functies, zoals de mogelijkheid om reacties te modereren. De nieuwe interface heeft impact op de volgende mogelijkheden: homescreen, toevoegen/bewerken/verwijderen van een blog, overschakelen naar tab-bar-navigatie en een wijziging van de manier waarop lokale drafts (conceptberichten) worden weergegeven. Via een publieke ontwikkelblog (Making WordPress for iPhone) kun je de voortgang van de applicatie volgen en meepraten over de keuzes die de ontwikkelaars hebben gemaakt. Alle belangrijke aankondigingen zijn te vinden op het algemene blog, WordPress for iPhone.

Meer informatie over de vernieuwingen: A Change is in the Air
Via: WordPress 2 submitted for review

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.