Navigon 1.3 met Traffic Live en UK-postcodes ingeleverd bij Apple

Navigon heeft een nieuwe versie van Navigon MobileNavigator bij Apple ingediend. De iPhone-versie krijgt ondersteuning voor realtime verkeersinformatie (Live Traffic), maar je moet er wel via in-app purchase voor betalen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Navigon heeft een update voor MobileNavigator voor de iPhone ingeleverd bij Apple. Het gaat om nieuwe sotware voor de regio’s Benelux en Europa, plus vijf andere regio’s: British Isles, DACH, Eastern Europe, France en Nordics. Er zijn twee nieuwe functies te melden, die beide een in-app purchase vereisen.


In de Benelux- en de Europa-versie kun je Traffic Live als extra optie aanschaffen. Daarnaast is er de mogelijkheid om het navigeren op Britse postcodes als aparte functie aan te schaffen in de regioversie British Isles en in de Europa-versie. Verkeersinformatie van Navigon is straks beschikbaar in de volgende landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, de Scandinavische landen (Noorwegen, Zweden en Denemarken) en Finland.

navigon live traffic

Met Traffic Live is het mogelijk realtime verkeersinformatie op te vragen en je route meteen te laten herberekenen. In de eerste weken kost Traffic Live €19,99 en daarna €24,99. Navigon gaat ook nog een nieuwe versie van Navigon MobileNavigator voor Noord-Amerika bij Apple indienen.

Via: e-mail pr-bureau, Twitter en iPhone-ticker

Reacties: 31 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.