Apple Online Store is offline

De Apple Store is offline. Aangezien het dinsdag is, betekent het meestal dat er nieuwe producten aan het assortiment zullen worden toegevoegd.

De Apple Store is offline. Deze keer op een dinsdag, dus dat betekent in het algemeen dat er nieuwe producten aan het assortiment zullen worden toegevoegd. Gaan we vandaag dan wel nieuwe iPods touch met camera krijgen? Nieuwe iMacs? Product refreshes van de Macbook?


Apple Online Store offline

Iedereen bedankt voor de nieuwstip!

De Apple Store is nog niet online, maar je kunt voor de aankondiging van de nieuwe producten ons artikel lezen. Reacties graag verder bij dat artikel.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 46 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.