Firemint brengt gratis Volkswagen-racegame Real Racing GTI uit

Firemint heeft in samenwerking met Volkswagen een gratis game uitgebracht, waarmee je Real Racing gratis kunt proberen. De gesponsorde versie bevat 3 tracks en 3 gamemodes, allemaal met de nieuwste modellen van Volkswagen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

firemint real racing gti
Firemint heeft in samenwerking met Volkswagen een gratis racegame uitgebracht. Real Racing GTI is een gratis promotiegame waarin je in de nieuwste Volkwagen-modellen kunt racen. Er zijn zes auto’s beschikbaar in de game waaronder de Volkswagen 2010 GTI, die gisteravond op een persconferentie in New York officieel werd gelanceerd. Tijdens het evenement werd ook de game aangekondigd.


Volkswagen wilde deze nieuwe auto graag lanceren via een iPhone-applicatie. Zelfs het interieur met racestuur is precies nagemaakt in de game. Tijdens het racen kom je reclamebanners tegen van Volkswagen, maar de eigenschappen van de game zijn verder hetzelfde gebleven als in de betaalde versie (verkrijgbaar voor €5,99). Er zijn drie gamemodes: Quick Race, Time Trial en GTI Cup Championship, die je op drie verschillende tracks kunt uitvoeren. Een mooie kans dus om Real Racing eens te proberen, want tot nu toe was er van deze game nog geen gratis Lite-variant.

Downloaden: Real Racing GTI (gratis) en Real Racing (€5,99)

De aankondiging is in onderstaand filmpje te zien (vanaf 7:00 minuten wordt over de game gepraat, daarna zie je de gameplay):

Click here to display content from www.ustream.tv

Hieronder zie je een filmpje van de betaalde versie:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Via: Touch Arcade

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.