Volg politie, brandweer en ambulance via P-2000 op de iPhone

P-2000 is een applicatie waarmee je de meldingen van politie, brandweer en ambulance op je iPhone kunt ontvangen, inclusief push notificaties.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

p2000 iphoneEen flinke tijd geleden kon je lezen over de iPhone-applicatie Alarmeringen. Na aanvankelijk een preview en daarna nog een review is het al een paar maanden stil rond deze applicatie. Inmiddels is een andere ontwikkelaar aan de slag gegaan met een applicatie waarmee je politie-, ambulance- en brandweermeldingen kunt volgen. De applicatie heeft de naam P-2000 gekregen en is genoemd naar het communicatiesysteem waarmee de hulpdiensten meldingen plaatsen.


In de applicatie kun je alle meldingen live volgen of filteren op een bepaalde regio. Je kunt ook aangeven dat je alleen een bepaalde hulpdienst wil zien, bijvoorbeeld alleen de brandweer.

p2000 mysoftDe applicatie bevat zelfs push notificaties wanneer er een bepaalde tekst in de melding voorkomt, bijvoorbeeld ‘LIFTOPSLUITING’ of ‘LIFELINER’, mocht je in bepaalde situaties geïnteresseerd zijn. Die meldingen kun je uitschakelen op vooraf ingestelde tijden, bijvoorbeeld wanneer je slaapt. Klinkt als een onmisbare applicatie voor ramptoeristen en verslaggevers van sensatieprogramma’s als Hart van Nederland. Wie een goedkopere oplossing zoekt en alleen in een bepaalde regio geïnteresseerd is, kan deze meldingen ook op een andere manier op de iPhone ontvangen, bijvoorbeeld door @p2kamsterdam op Twitter te volgen en daarvoor push notificaties in te stellen. Maar bij P-2000 op de iPhone krijg je het pasklaar voor alle regio’s voorgeschoteld voor €2,99.


Downloaden: P-2000 (€2,99)

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 november 2009 om 2:04
Categorie
Diensten

Reacties: 69 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.