David Pogue zingt: ‘Don’t Cry For Me, Cupertino’

Op het Boston Book Festival zong David Pogue een liedje over Steve Jobs. "Don't Cry For Me, Cupertino" gaat niet over boeken, maar over de opkomst van tycoon Steve Jobs, die samen met zijn buddy Woz in een garage is begonnen.

david pogueDavid Pogue, de technologie-columnist van de New York Times was ooit dirigent op Broadway. Die muzikaliteit is te merken aan de liedjes die hij regelmatig zingt. Eerder zong Pogue al het aanstekelijke liedje iPhone: The Musical. Tijdens het Boston Book Festival, een evenement over digitale boeken en de toekomst van het lezen, klom David Pogue opnieuw op het podium om een liedje over zijn favoriete CEO te zingen: Apple-oprichter Steve Jobs. De tekst heeft overigens helemaal niets met ebooks te maken en ook niet met de spreker die Pogue wilde aankondigen (een medewerker van Sony).


Voor Apple-watchers was er nog een andere bijzondere gast op het boekenfestival: John Hodgman, die in de Apple-reclamespotjes de rol van PC speelt. Het Boston Book Festival vond op zaterdag 24 oktober 2009 plaats.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.