Caterpillar brengt serie betaalde iPhone-tools uit

Caterpillar is een nieuwe dienst, waarbij je tegen betaling toegang krijgt tot handige iPhone-tools. De collectie van momenteel 6 tools zal gaandeweg worden uitgebreid.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Caterpillar, customization tool for iPhoneCaterpillar biedt allerlei tools waarmee je na een jailbreak aanpassingen op de iPhone kunt doen. De dienst is betaald: het kost $20 voor een halfjaar, $35 voor een jaar en $45 voor een onbeperkte licentie. Na betaling krijg je via Installer.app toegang tot een repository (http://repository.ripdev.com/) op je iPhone. Op dit moment zijn er zes tools beschikbaar, die 3MB vrije ruimte op je iPhone vereisen, en die in de loop van de tijd verder zullen worden uitgebreid.


Font MarkerEen aantal ontwikkelaars van Caterpillar waren eerder actief op unsanity. Nu storten ze zich op de iPhone, waarbij ze onder andere een tool hebben uitgebracht om je wallpaper (Facelift) en het systeemfont te wijzigen (System Font). Het tool Reminder waarschuwt je wanneer je een telefoongesprek of SMS hebt gemist; het blijft alarmgeluiden of vibraties geven totdat je zelf een eind aan de waarschuwingen maakt. Smart Dialer is een tool waarbij je de naam op het numerieke toetsenbord van de iPhone intoetst, waarna Smart Dialer een lijst met suggesties geeft. uCalendar geeft sneller toegang tot je agenda en Privacy zorgt ervoor dat je niet door onverwachte SMS-berichten en andere meldingen wordt gestoord tijdens het bekijken van bijvoorbeeld een foto-diashow. Tot nu toe is de collectie nog niet indrukwekkend genoeg om de prijs te rechtvaardigen; hopelijk breiden de Russische ontwikkelaars hun aanbod inderdaad verder uit en bieden ze genoeg originele tools die je nergens anders vindt.

Meer info: Caterpillar

Informatie

Laatst bijgewerkt
31 oktober 2009 om 21:40
Categorie
Diensten

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.