iPhone-applicatie van Flogs.com zet evenementen in je agenda

Flogs is een dienst waarbij je je kunt abonneren op openbare agenda's. Via de pas gelanceerde iPhone-applicatie kun je dat ook vanaf je iPhone doen, waarbij je je gps-locatie kunt laten bepalen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

flogs iphoneDe Nederlandse website Flogs.com biedt allerlei digitale agenda’s aan waarmee je bijvoorbeeld concerten en voetbalwedstrijden in je agenda kunt zetten. Dat scheelt handmatig invullen. Nu blijkt, dat er in de App Store ook een applicatie te vinden is, waarmee het toevoegen van agenda-afspraken op de iPhone een stuk makkelijker wordt.


Met de applicatie kun je bladeren door de diverse categorieën, zoals sport, muziek, entertainment, kunst en financiële markten. Je kunt de evenementen en belangrijke data meteen vanuit de applicatie toevoegen. Als je je interesses en locatie aangeeft en de periode waarin je je agenda kunt laten vullen geeft Flogs.com suggesties welke openbare agenda’s het meest geschikt zijn. Je kunt daarna per evenement (of reeks evenementen) aangeven welke je wilt toevoegen. Er is ook een koppeling naar kaarten, zodat je kunt zien waar het evenement plaatsvindt.

In de App Store is op dit moment versie 1.0 van de applicatie te vinden. Er komen nog meer functies aan en de ontwikkelaar dreigt dat de applicatie daarbij wel eens betaald zou kunnen worden. Op het eerste gezicht lijkt Flogs best makkelijk: je kunt op basis van je GPS-locatie zoeken welke evenementen in de buurt zijn of welke evenementen plaatsvinden op het moment dat jij in New York of in een andere wereldstad zit. De evenementen worden automatisch bijgewerkt als de datum verschuift en je kunt je met één klik abonneren op een reeks evenementen, zoals alle thuiswedstrijden van je favoriete voetbalclub. Tipgever Peter ontdekte de Flogs-app op de website van FC Twente.

flogs

Afgelopen juni schreven we trouwens al, dat er aan een iPhone-applicatie voor Flogs werd gewerkt.

Downloaden: Flogs (gratis)
Meer info: Blog over Flogs

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.