CodeGoo geeft foto-applicaties Tripod en Zoom Photo gratis weg

Ontwikkelaar CodeGoo heeft een update voor Camera Genius uitgebracht en geeft daarom de foto-applicaties Zoom Photo en Tripod gratis weg.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

tripod geocooCodeGoo heeft een update voor de applicatie Camera Genius uitgebracht. Om dit te vieren geven ze nu twee andere applicaties, Tripod en Zoom Photo, gratis weg. Tripod gebruikt de accelerometer van je iPhone om te bepalen of je camera beweegt. Zodra je je handen (en dus de iPhone) stil houdt maakt Tripod een foto. De applicatie kostte voorheen €0,79 maar is nu tijdelijk gratis te downloaden. Zoom Photo is een applicatie waarmee je kunt inzoomen bij het maken van een foto. De applicatie kan 4x digitale zoom aan, maar de resultaten worden er meestel niet beter op. Zoom Photo is een compleet nieuwe applicatie, die sinds anderhalve dag in de App Store staat. Met een schuifknop zoom je in op het object.


Die gratis weggevertjes zijn uiteindelijk bedoeld om Camera Genius te verkopen, een applicatie die een update kreeg naar versie 1.6. Het bevat nu de mogelijkheid om foto’s te delen, een repeat timer in te stellen, foto’s wissen of opslaan op het moment dat je de foto maakt, een Burst Mode, timestamp (tijdsstempel) en geotagging. In de twee gratis applicaties zul je wel wat reclame voor Camera Genius tegenkomen.

Downloaden: Camera Genius (€0,79), Zoom Photo (gratis) en Tripod (gratis)

codegoo

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.