Knocking: honderd foto’s tegelijk uitwisselen met je iPhone

Knocking is een nieuwe foto-applicatie waarmee je 100 foto's in één keer kunt uitwisselen met een andere iPhone via 3G of Wi-Fi. Je kunt ook een diashow op afstand besturen.

knockingToen er nog geen MMS op de iPhone beschikbaar was, schreeuwden gebruikers moord en brand dat ze het wilden hebben. Maar hoe vaak wordt er nu werkelijk gebruik van gemaakt? MMS-berichten uitwisselen is duur en je kan weliswaar meerdere foto’s versturen, maar dat kan via een e-mailbericht veel goedkoper. Knocking, een nieuwe applicatie van Pointy Heads Software, heeft veel meer te bieden als je foto’s wilt uitwisselen. De applicatie maakt het mogelijk om in één keer 100 foto’s tegelijk uit te wisselen tussen twee iPhones via 3G en Wi-Fi. Knocking is gratis voor de eerste 50.000 mensen die de applicatie downloaden.


Er zit wel een beperking aan Knocking, want beide gebruikers moeten in bezit zijn van de applicatie. De ene gebruiker kan ook de diashow op de andere iPhone bedienen, zodat je tijdens een verjaardag de iPhone aan je moeder of oma kan geven en vanaf een andere plek in de kamer kunt bepalen wat ze te zien krijgen. Je kunt ook vooraf een selectie maken welke foto’s de andere persoon te zien krijgt. De ontvanger kan de foto’s naar wens lokaal opslaan. Het maximale aantal foto’s dat je met Knocking kunt uitwisselen is 100 stuks en het verzenden duurt een paar minuten via 3G en/of Wi-Fi. Je kunt de foto’s ook via Facebook Connect online zetten.

Downloaden: Knocking (eerste 50.000 downloads zijn gratis)
Meer info: Knocking website

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.