Navmii maakt navigatiesoftware voor iPod touch

Posimotion heeft de navigatiesoftware Navmii uitgebracht, waarmee je ook op de iPod touch kunt navigeren. Je hebt er wel een los verkrijgbare G-Fi GPS-ontvanger voor nodig.

navmiiPosimotion beweert de eerste navigatie-oplossing te hebben ontwikkeld, waarmee je ook op je iPod touch kunt navigeren: Navmii. Om dit te kunnen doen heb je wel de aparte gps-ontvanger G-Fi nodig, die je online kunt kopen voor $99. Met dit apparaatje wordt het ook mogelijk om met de eerste generatie iPhone nauwkeuriger te navigeren. Dat scheelt je de aankoop van een TomTom-carkit. Navmii is op dit moment alleen beschikbaar met kaarten voor het Verenigd Koninkrijk, maar versies voor Europa, VS en Canada zijn in de maak. De grafische interface ziet er goed uit: je kunt inzoomen, schakelen tussen dag- en nachtmodus en hebt functies tot je beschikking die je van dergelijke navigatiesoftware verwacht.


navmii g-fiDenk daarbij aan automatische herberekening van de route als je een verkeerde afslag hebt genomen en weergave van kaarten in 2D en 3D. Na aanschaf van de applicatie heb je recht op gratis kaartupdates gedurende de eerste 12 maanden. Het hieronder getoonde filmpje is nogal wild geschoten, maar je krijgt wel een goed beeld van de mogelijkheden, zoals navigeren op postcode, navigeren in landschapsweergave en de niet zo heel helder klinkende stem.

Downloaden: Navmii UK (€33,99)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.