iculture-populaire-apps
Populaire Apps De meest gedownloade apps van de afgelopen week

iTunes-protocol bevat info over nieuwe App Store

Volgens Erica Sadun bevat het StoreBag-protocol van iTunes al aanwijzingen hoe de App Store op de iPhone eruit komt te zien. Je kunt bijvoorbeeld een top 50, genres en updates opvragen. De functies komen overeen met de screenshots van de App Store, die gisteren uitlekten.

iTunes-protocol bevat info over App StoreAls er nieuwe functies aan de iTunes Store toegevoegd worden, is dat terug te vinden in het ‘online storebag’ protocol. Erica Sadun downloadde de nieuwste versie van storeBag.xml van Apple’s publieke iTunes-server en vond een nieuwe dienst met de naam p2-panda. Daarmee is het mogelijk om StoreFront-lijsten, top 50 lijsten, genres en updates op te vragen. Deze informatie komt overeen met de screenshots van de App Store, die we gisteren lieten zien.


De aanroepen (calls) in het xml-bestand functioneren nog niet. Volgens TUAW kun je met de App Store zowel muziek als applicaties zoeken. Dat zou kunnen betekenen dat de App Store een uitbreiding is van de reeds aanwezige iTunes WiFi Music Store op de iPhone. De code P2 zou kunnen verwijzen naar Purple 2, de codenaam voor de iPhone.

Meer info: StoreBag.xml

Via: TUAW

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.