Tempo-Team gaat mobiele apps voor iPhone en Android maken

Tempo-Team heeft aangekondigd dat ze applicaties voor de iPhone en Android gaan ontwikkelen. Vandaag gaat ook een mobiele website van start, waarop je vacatures en Tempo-Team-vestigingen kunt opzoeken.

tempo teamUitzendbureau Tempo-Team heeft bekendgemaakt dat ze mobiele websites en applicaties voor de iPhone en Android-toestellen gaan uitbrengen. De mobiele site is vanaf vandaag te raadplegen. De applicatie voor de iPhone is al bij Apple ingediend en wordt eind november in de App Store verwacht. De Android-applicatie volgt pas begin 2010. Na een lange verhandeling in het persbericht, over het feit dat smartphones voor een ware revolutie in ons dagelijks leven hebben gezorgd, komt Tempo-Team tot de conclusie dat mobiele telefoons ook een belangrijk communicatiemedium gaat worden in de uitzendbranche. Al was het alleen maar om met flexwerkers te communiceren.


Het persbericht ratelt nog wat door over 100.000 applicaties in de App Store en fantastische ontwikkelingen zoals QR-codes en slimme informatiedragers. Maar of dat ook in de mobiele applicaties zit, wordt niet helemaal duidelijk. De functionaliteit van de mobiele website is te ontdekken door een bundel met screenshots te downloaden. Dan vind je ook de URL van die mobiele site: m.tempo-team.nl. Je kunt er vacatures en vestigingen mee opzoeken. Tempo-Team liep overigens wel op een ander punt voor: ze hadden al vroegtijdig een laag in Layar.

Via: persbericht

Informatie

Laatst bijgewerkt
20 november 2009 om 10:44
Onderwerp
Categorie
Lifestyle

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.