iTimeLapse Pro: maak timelapse video’s met je iPhone

iTimeLapse Pro is een interessante nieuwe applicatie waarmee je timelapse-video's kunt maken aan de hand van foto's. iTimeLapse Pro van Laan Labs is de eerste twee dagen gratis.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

claymationiTimeLapse Pro van Laan Labs is een nieuwe applicatie waarmee je timelapse video’s kunt maken. Een timelapse video is een filmpje waarbij heel veel foto’s achter elkaar zijn gezet en daarbij versneld worden afgespeeld. Denk bijvoorbeeld aan claymation-filmpjes zoals Wallace & Gromit, waarbij je een kleifiguurtje steeds in een andere houding zet, zodat het lijkt alsof het poppetje echt beweegt. iTimeLapse Pro zorgt ervoor dat je deze video’s rechtstreeks op je iPhone kunt maken, zonder tussenkomst van de computer. De applicatie is de eerste twee dagen gratis en gaat daarna €2,39 kosten. Je kunt zoveel sessies maken als je wilt en je op elk moment nieuwe foto’s toevoegen.


Vanuit de applicatie kun je een filmpje uploaden naar YouTube, Facebook, Vimeo of e-mail. Opslaan in je fotorol kan ook, zodat het filmpje uiteindelijk ook op de desktop terechtkomt.

Aan je filmpje voeg je met één klik een achtergrondmuziekje toe. Laan Labs heeft een serie tracks meegeleverd, die ze door muzikanten hebben laten ontwikkelen. De ontwikkelaar heeft een online gallery (timelapse-iphone.com) gemaakt waarmee je de creaties van anderen kunt zien. Ideeën voor leuke filmpjes zijn bijvoorbeeld: een dagelijkse foto van jezelf, een filmpje waarin bloemen verwelken of een filmpje waarin de wolken heel snel over het scherm bewegen. Mocht er een foto mislukken in de sessie, dan kun je die gewoon weggooien.

Downloaden: iTimeLapse Pro (gratis bij introductie)

itimelapse pro

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 31 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.