Gratis versie van Echofon krijgt onderlinge push notificaties

Echofon heeft een update naar 1.4 gekregen. Nieuw is de mogelijkheid in de gratis versie om met push notificaties op de hoogte te blijven wanneer je DM's of mentions binnenkrijgt. Het werkt alleen tussen Echofon-gebruikers onderling.

echofonDe Twitter-applicatie Echofon heeft een update gekregen naar 2.5. Voor de gebruikers van de Pro-versie is er niet zoveel veranderd: die versie is sneller geworden, er zijn nieuwe iconen en de applicatie heeft wat bugfixes gekregen maar nieuwe functies zitten er niet in. Heb je de gratis versie van Echofon (voorheen Twitterfon) in gebruik, dan kun je vanaf nu gebruik maken van push notificaties.


Dit werkt alleen bij andere gebruikers van Echofon: wanneer een andere Echofon-gebruiker op de iPhone of de desktop jou een Direct Message stuurt of met een Mention reageert op jouw berichten, dan krijg je daarvan meteen een push notificatie op je scherm. Misschien hoopt de ontwikkelaar dat mensen hun vrienden gaan overhalen om Echofon te gebruiken. Wil je volledige push functionaliteit, dan kun je beter €3,99 neertellen voor de Pro-versie, want daar werken de push notificaties ook wanneer je berichten van niet-Echofon-gebruikers krijgt.

Downloaden: Echofon Pro for Twitter (€3,99) en Echofon for Twitter (gratis)
Tipgever: Leon

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.