WeSpot: Zie jij de verschillen?

WeSpot is de moderne iPhone-versie van het spelletje 'Zoek de verschillen'. Er zijn 20 levels beschikbaar die steeds moeilijker lijken te worden.
Richard IJzermans - · Laatst bijgewerkt:

WeSpotWeSpot is de moderne iPhone-versie van het spelletje ‘Zoek de verschillen’, wat iedereen ooit wel eens heeft gespeeld. WeSpot wordt gespeeld in landscapemode. Omdat het spel uit China afkomstig is, wordt het menu in het Chinees en Engels weergegeven.


Wanneer je het spel begint krijg je twee afbeeldingen te zien die bijna identiek zijn. Het is de bedoeling om op de rechterhelft van het scherm de verschillen ten opzichte van de linkerafbeelding aan te geven, door op het verschillende onderdeel te tikken. Kun je echt geen verschillen meer ontdekken, dan kun je met behulp van het vergrootglas om een hint vragen. Om de uitdaging wat groter te maken loopt er onderaan het scherm ook een timer. Heb je de puzzel niet binnen de tijd opgelost, dan ben je af. Via het menu Settings is de timer naar wens aan te passen, zodat je niet onnodig in de stress raakt als de tijd wel heel kort blijkt te zijn.

Er zijn 20 levels voor WeSpot beschikbaar die steeds moeilijker worden. Mocht je alle 20 levels hebben uitgespeeld, dan zijn er in de repository nog extra levelpacks te vinden. WeSpot is een leuk verslavend spel, en is niet alleen leuk voor de kinderen!

Beschikbaar via de repository: http://app.weiphone.com/installer/
en de ifoonblog repository: http://www.ifoonblog.nl/repo.xml

Reacties: 31 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.