Bright voor iPhone nu in de App Store

Bijna een maand geleden kon je hier al een preview lezen over de iPhone-applicatie van lifestyle-magazine en blog Bright. De applicatie kan sinds vandaag gratis worden gedownload uit de App Store.

startscherm-bright Bijna een maand geleden kon je hier een preview lezen van de iPhone-applicatie Bright. Dit is de officiële applicatie van het gelijknamige lifestyle-magazine en blog. Bij Bright kun je lezen over tech, gadgets, lifestyle en alle andere dingen die de moderne mens bezighouden. Alle artikelen, filmpjes en andere content zijn nu ook toegankelijk vanaf de iPhone en met anderen te delen via Twitter of e-mail. Daarnaast is er de mogelijkheid om de tweets van @brightsite te lezen. De applicatie is sinds vandaag in de App Store te downloaden.


In de preview stond aanvankelijk dat de video’s alleen te bekijken zijn wanneer de iPhone een verbinding heeft met een draadloos netwerk. Later werd dit ontkracht en gezegd dat de uiteindelijke versie de mogelijkheid had om video’s over het 3G-netwerk te bekijken. Helaas lukt het mij vooralsnog niet de filmpjes te bekijken zonder Wi-Fi.

Downloaden: Bright (gratis)

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.