Bio-Gids wijst de weg naar biologische winkels en restaurants

Bio-Gids is een nieuwe iPhone-applicatie waarmee je makkelijker biologische producten kunt vinden. De applicatie toont biologische slagers, bloemenwinkels, restaurants, kledingwinkels en meer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

bio-gidsBiologische producten kopen: dat willen veel mensen wel, maar veel verder dan producten met een puur&eerlijk-stempeltje bij Albert Heijn komen zie niet. De Bio-Gids gaat helpen om daar iets aan te doen: deze nieuwe iPhone-applicatie bevat de adressen van meer dan 1.600 biologische slagers, natuurwinkels, restaurants en boerderijen. Alle adressen voldoen aan het EKO-keurmerk. Als je de applicatie start krijg je de vijf dichtstbijzijnde biologische shops of restaurants bij jou in de buurt te zien. Adres, website en telefoonnummer worden ook getoond. Net als veel winkelapplicaties kun je doorklikken naar Google Maps of vanuit de applicatie de winkel bellen.


De Bio-Gids is een initiatief van Biologica, een organisatie voor biologische voeding en landbouw. Je kunt filteren op categorie, bijvoorbeeld tuin en bloemen, textiel en recreatie.

Downloaden: Bio-Gids (gratis)

bio-gids iphone

Informatie

Laatst bijgewerkt
27 november 2009 om 0:52
Categorie
Lifestyle

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.