“Rijk” worden met Millionaire – test je feitenkennis

Kruip in de stoel tegenover Robert ten Brink en speel Lotto Weekend Miljonairs op je iPhone. Deze versie is vrijwel gelijk aan het tv-programma en alle hulpmiddelen zoals "Bel een vriend", "50/50" en de publieksstemmen zijn aanwezig.
Karim - · Laatst bijgewerkt:

Millionaire spelKruip in de stoel tegenover Robert ten Brink en speel Lotto Weekend Miljonairs op je iPhone. Deze versie is vrijwel gelijk aan het tv-programma en alle hulplijnen zoals “Bel een vriend”, “50/50” en de publieksstemmen zijn aanwezig. Het gewonnen geld in het spel wordt jammergenoeg niet in het echt uitbetaald.


In Millionaire komt er een meerkeuzevraag in beeld en er kan een keuze worden gemaakt uit vier antwoorden. Mocht je het antwoord niet weten, dan kun je gebruik maken van hulplijnen zoals iemand bellen, 50/50 (2 foute antwoorden vallen dan af) en je kan het “publiek” hun mening laten geven. Wanneer je voor de hulplijn “iemand bellen” kiest, ga je automatisch naar je contactpersonen lijst en kan je dus echt iemand bellen. Als je eenmaal met iemand aan de lijn bent, dan kan je door middel van de Home-knop weer naar het spel terug en zie je weer de vraag waar je gebleven was. In de instellingen is er zelfs de keuze om het “Old money level” aan of uit te zetten. Dit houdt in dat je meer geld kan winnen door te beginnen met 500,- euro in plaats van 50,- euro. Deze game is vooral het spelen waard als je het gelijknamige tv-programma ook leuk vindt of gewoon je kennis wilt testen. In de laatste versie 0.6.3 is het aantal talen flink uitgebreid naar Frans, Duits, Hebreeuws, Russisch, Italiaans, Portugees, Spaans en natuurlijk Engels. Voor zes talen is ook een vragendatabase beschikbaar: 85 vragen voor de Engelse versie, 180 vragen voor de Franse versie, 52 vragen in het Portugees en meer dan 2000 (!) vragen in het Italiaans en Russisch. Enthousiaste iPhone-gebruikers die mee willen helpen om Millionaire om te zetten naar het Nederlands en de vragendatabase in de eigen taal beschikbaar te maken kunnen contact opnemen met de ontwikkelaar Fabio Caseri: fabio.caseri AT gmail DOT com.

Hopelijk komt er in een nieuwere versie ook een geluidje voor als je een vraag fout hebt. Nu hoor je alleen bij het juiste antwoord een luid applaus, maar bij een verkeerd antwoord helemaal niets. Een “Wa Wa Wa” zou toch aardig zijn 😉

Installeren via de iSpazio repo: http://repo.ispazio.net (categorie iSpazio Devs)
Gemaakt door: iSpazio
Getest: versie 0.63

Screenshots

Millionaire beginscherm   Millionaire hulp   Millionaire publiek

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 19:26
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.