iPhone-applicatie van Colgate geeft je stralend witte tanden

Colgate heeft een iPhone-applicatie waarmee je witte tanden kunt krijgen. Het heeft alleen effect op foto's en scheelt een bezoekje aan de tandarts.

colgate iphone applicatieEen van de meest dubieuze iPhone-applicaties waar we ooit over hebben geschreven, was Hair Clinic. Met deze iPhone-applicatie zou je kaalheid kunnen bestrijden door tien minuten per dag de iPhone op de kalende hoofdhuid te richten. Bij Colgate MaxWhite dacht ik even met een soortgelijke kwakzalverij-applicatie te maken te hebben. Colgate MaxWhite Photo Recharger geeft je namelijk witte tanden, zonder chemische middeltjes of bezoekje aan de tandarts. Het blijkt echter om een foto-applicatie te gaan, die ervoor zorgt dat gele tanden op de foto meteen een witbehandeling krijgen.


De applicatie blijkt al een tijdje te bestaan, maar kwam in het nieuws dankzij een optreden in de Today Show. Er zijn wel meer foto-applicaties voor de iPhone die een foto kunnen opknappen, maar Colgate’s Recharger richt zich specifiek op de tanden. Voortaan kun je lachend op de foto. Na het downloaden van de applicatie kun je via de camera een foto maken of een foto uploaden. Daarna zoom je in en gebruik je de virtuele tandenborstel om de tanden witter te maken. Eventueel kun je ook nog een strip-tekstballon toevoegen en een fotolijstje erom heen zetten.

Downloaden: Recharger (gratis)
Via: ModMyI

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.