iPhoneclub SmartScreen-widget in de iFoneguide repo (jailbreak)

Gisteren kon je bij ons al lezen dat ontwikkelaar JWVD een SmartScreen-widget ontwikkeld heeft, waarmee het mogelijk is om het laatste nieuws van iPhoneclub.nl op je lockscreen te tonen.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

SmartScreenGisteren kon je bij ons al lezen dat ontwikkelaar JWVD een SmartScreen-widget ontwikkeld heeft, waarmee het mogelijk is om het laatste nieuws van iPhoneclub.nl op je lockscreen te tonen. Voor gebruikers die de stappen in ons stappenplan niet aandurfden óf het nieuws gemist hebben, is de installatie van de widget nu nog een stukje makkelijker geworden.


iPhoneclub SmartScreen-widgetOm de widget te installeren start je Cydia op en ga je vervolgens naar Manage gevolgd door Sources. Controleer daar of je de iFoneguide repository geïnstalleerd hebt en voeg deze anders toe door middel van Edit, Add, cydia.ifoneguide.nl Je kunt daarna zoeken op iPhoneclub en dan zal de iPhoneclub Smartscreen-widget verschijnen.

Als je deze installeert zal automatisch de repository van de ontwikkelaars van SmartScreen genaamd MediaPhone SA aan je repositories worden toegevoegd als je deze nog niet hebt. Als je SmartScreen zelf nog niet hebt geïnstalleerd, kun je vervolgens de gratis of de betaalde versie van SmartScreen downloaden om gebruik te maken van de widget.

Met dank aan @JWVD en @Fab1Man

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.