Millionaire 0.7: nu volledig Nederlands

Millionaire heeft een Nederlands taalpakket gekregen waarmee je een veertigtal Nederlandse vragen kunt beantwoorden in deze iPhone-versie van Lotto Weekend Miljonairs.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Millionaire 0.7Speel Lotto Weekend Miljonairs met de iPhone-game Millionaire! De nieuwe versie 0.7 heeft voor het eerst ook Nederlandse vragen en Millionaire is nu ook volledig vertaald naar het Nederlands, met dank aan Gaston en iPhoneclub-supermoderator Psynchonikeo! De Nederlandse vragendatabase is nog niet heel erg groot (41 vragen), maar dat zal in de loop van de tijd wel verbeteren. Voor wie het spel nog niet kent: in Millionaire krijg je steeds een meerkeuzevraag in beeld waarbij je kunt kiezen uit vier antwoorden. Kies je het foute antwoord, dan ben je af.


Weet je het antwoord niet, dan kun je een hulplijn bellen, het publiek om een mening geven of kiezen voor 50/50 waarbij twee foute antwoorden afvallen. Meer hierover lees je in het eerdere artikel dat we over Millionaire schreven. In versie 0.7 is het mogelijk om verschillende vertaalde vragendatabases te gebruiken. Na installatie zijn deze taalpakketten nog niet aanwezig; je moet ze apart toevoegen. In Installer vind je speciaal daarvoor (na toevoeging van de iSpazio Repo) een categorie Millionaire Langpacks. Kies daarbij uit Engels, Duits, Italiaans, Russisch, Nederlands, Frans, Hongaars, Portugees en Spaans. Blijf je liever de Engelse vragenset gebruiken, dan zul je merken dat deze flink is uitgebreid.

Zoals gezegd is Millionaire nu ook volledig vertaald naar het Nederlands. Als je de Nederlandse taal op je iPhone hebt geïnstalleerd, dan zul je automatisch ook de Nederlandse interface van Millionaire krijgen.

Nieuw is ook dat je de bevestigingspopup kunt uitschakelen als je de eerste ronde hebt overleefd. In vorige versies kreeg je dan voor elke vraag de opmerking: “Weet je het zeker”, maar die melding kun je dus nu uitschakelen. Helaas in Millionaire 0.7 nog steeds geen deuntje als je een verkeerd antwoord hebt gegeven.

Installeren via de iSpazio repo: http://repo.ispazio.net (categorie iSpazio Devs)
Gemaakt door: iSpazio
Getest: versie 0.7

Update 0.71: Versie 0.71 biedt als extra valutasymbool nu het Engelse pond-teken.

Screenshots

Millionaire 0.7   Millionaire 0.7   Millionaire 0.7

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 19:33
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 28 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.