Waveboard 2.0 met push notificaties in App Store verschenen

De applicatie Waveboard heeft een update naar 2.0 gekregen, met als belangrijke verbetering de mogelijkheid om push notificaties te ontvangen als er iemand een berichtje in je Google Wave plaatst.

google wave waveboardEén van de grote nadelen van Google Wave is dat je nét niet online bent op het moment dat iemand anders met je wil waven. Je zult dus vooraf met iemand moeten afspreken of zelf notificaties instellen. Waveboard was de eerste Google Wave-applicatie voor de iPhone, die we bij de lancering meteen hebben ge(p)reviewd. Versie 2.0 bleek gebruik te maken van private API’s van Apple en werd afgewezen, maar nu Apple het beleid wat versoepeld lijkt te hebben, is versie 2.0 toch door de goedkeuring gekomen. De belangrijkste vernieuwing is te vinden bij de push notificaties: vanaf nu krijg je een waarschuwing op je iPhone te zien als iemand een bericht op je Wave zet.


Een andere klacht over Waveboard is dat het (net als Google Wave zelf) nogal traag kan zijn. Om dit op te lossen heeft de ontwikkelaar een Quick Inbox gemaakt, waarmee je snel kunt zien over in de verschillende waves nieuwe berichten zijn. Overal waar wijzigingen zijn, is dit snel te herkennen. De Quick Inbox verschijnt binnen een paar seconden na het opstarten van de applicatie in beeld. Waveboard heeft vanaf nu ook een ingebouwde browser en er is een desktopapplicatie van Waveboard voor de Mac verkrijgbaar.

Downloaden: Waveboard (€0,79)

Informatie

Laatst bijgewerkt
13 december 2009 om 20:39
Onderwerp
Categorie
Diensten

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.