Fitness Pro: uitgebreide fitness-applicatie voor de iPhone

Fitness Pro is een nieuwe applicatie van de Nederlandse ontwikkelaar Datasupply. Met deze applicatie kun je 350 fitnessoefeningen doen, voorzien van foto's en instructie.

fitness proDe Nederlandse ontwikkelaar Datasupply is alvast voorbereid op januari, wanneer mensen massaal hun overtollige kilo’s willen kwijtraken. In de App Store is de nieuwe applicatie Fitness Pro verschenen. Het bevat meer dan 350 foto’s en uitleg over verschillende oefeningen en stelt je in staat deze oefeningen in een persoonlijk trainingschema op te nemen. Wanneer je een bepaalde spier wil trainen is er via het tabblad ‘Anatomy’ te zien welke oefeningen daarvoor het meest geschikt zijn.


Datasupply begon in 2008 met de applicatie BMI Calculator, die ruim 800.000 keer werd gedownload. Tussendoor brachten ze de applicatie Flitspalen uit, maar met deze nieuwe applicatie gaan ze weer terug naar waar het allemaal mee begonnen is. Fitness Pro is geheel gratis te downloaden.

De applicatie is voorzien van reclamebanners. Bevalt Fitness Pro en wil je de banners liever niet meer zien, dan kun je ze via een In App Purchase voor €0,79 uitschakelen. De ontwikkelaar is van plan om met Google Analytics statistieken te verzamelen over het gebruik van de applicatie.

Downloaden: Fitness Pro (gratis)
Meer info: Datasupply
fitness pro

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.