TypingWeb laat je sneller typen op iPhone en iPod touch

TypingWeb heeft een typcursus voor de iPhone en iPod touch gemaakt, waarin je je vaardigheden met het touchscreen toetsenbord kunt verbeteren. De typlessen zijn gratis te volgen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Typcursus en test van TypingWebDe grootste belemmering voor het effectief gebruiken van je iPhone is niet de processorsnelheid of de compatibiliteit van software, maar het toetsenbordje. Er zijn maar weinig mensen die er een acceptabele snelheid mee halen. Even snel een berichtje intikken is er niet bij en de autocorrectiefunctie is daarbij niet altijd een grote hulp. Zo probeerde ik gisteren in Installer een source toe te voegen, maar zag pas te laat dat autocorrectie mijn ‘www’ had vervangen door ‘wee’ en mijn ‘.nl’ door ‘.km’. Eindeloos wachten en alles weer geduldig opnieuw intikken was het gevolg.


TypingWeb, een online typtest en typcursus, heeft nu een dienst die via de Safari-browser te gebruiken is. Volgens de makers zorgt TypingWeb er op een intuïtieve manier voor dat je typsnelheid op het touchscreen dramatisch toeneemt en dat het aantal typfouten ook vermindert. Er zijn lessen voor Beginner, Intermediate en Advanced, aangevuld met testen om je vaardigheden te meten. Helemaal gratis!

Meer info: TypingWeb
Uitproberen: http://iphone.typingweb.com/ op je iPhone of iPod touch

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 oktober 2009 om 4:45
Categorie
Games

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.