Battleship: EA lanceert Zeeslag voor de iPhone

Battleship is een nieuwe game van EA, die iedereen meteen zal herkennen. Dit is gewoon Zeeslag, maar dan in een variant die je op de iPhone kunt spelen.

battleshipBattleship is een nieuwe game van EA, die iedereen meteen zal herkennen. Dit is gewoon Zeeslag, maar dan in een variant die je op de iPhone kunt spelen. Net als het bordspel moet je de vloot van je tegenstander proberen te vernietigen door te raden waar de schepen zich bevinden. Je noemt daarbij de coördinaat waar je het schip verwacht. In de iPhone-versie speel je tegen de computer of via Wi-Fi/Bluetooth met een vriend. Je kunt maximaal met z’n tweeën spelen. Heb je maar één iPhone bij de hand, dan kun je de game ook in hotseat-versie spelen, waarbij je de iPhone steeds doorgeeft.


Heb je raak, dan verschijnt er een 3D explosie in beeld en zakt het schip met donderend geweld naar de zeebodem. Er zijn twee spelvarianten: Classic Mode en de iets uitdagender Salvo Mode. Ook is er nog een Super Weapons Mode, waarmee je geheime wapens kunt unlocken. Je begint als zeeman en probeert je op te werken tot admiraal.

Helemaal nieuw is de game natuurlijk niet. Zoek je in de App Store, dan kom je heel wat varianten op dit klassieke spel tegen, zoals Warships en iSink U. EA heeft met Battleship wel een dure variant afgeleverd; Sea Battle Classic (ook €2,39) is even duur.

Downloaden: Battleship (€2,39)

zeeslag iphone

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 december 2009 om 21:59
Categorie
Games

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.