Gowalla geeft 600 cadeaus weg via iPhone-applicatie

Gowalla geeft 600 prijzen weg via de iPhone-applicatie van Gowalla. Door in te checken op diverse plekken kun je dagelijks 50 tot 60 prijzen winnen: een iPod nano of t-shirt met Gowalla-logo of een iTunes Gift Card.

ipod gowallaEen paar dagen geleden kon je op iPhoneclub lezen over Gowalla en de concurrerende dienst Foursquare. Gowalla heeft nu een actie bedacht, waarbij je 600 cadeautjes kunt winnen: er zijn 100 iPod nano’s, 200 iTunes Gift Cards en 300 t-shirts te krijgen. Wat moet je daarvoor doen? Eén mogelijkheid om een tweet te sturen naar @gowalla, maar het is natuurlijk veel leuker om het kado zelf te ontdekken.


Daarvoor moet je inchecken bij één van de vele Gowalla-locaties, overal ter wereld. Per dag worden 50 tot 60 cadeaus weggegeven. De actie start op dinsdag 15 december en duurt 10 dagen.

Het is alleen mogelijk om de cadeaus te vinden in Gowalla 1.3 voor de iPhone. Gebruikers van andere mobiele platformen, bijvoorbeeld Blackberry- en Android-gebruikers die via de mobiele website moeten inloggen, kunnen alleen via Twitter meedoen. Gowalla werkt overigens wel aan aan native applicatie voor Android. De iPod nano’s en t-shirts die je kunt winnen zijn voorzien van Gowalla-logo. De iTunes Gift Cards hebben een waarde van $10.

gowalla kado

Meer info: gowalla.com/gift

Kerst

Kerst: voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Je kunt je huis gezellig maken met kerstverlichting met HomeKit of je kerstboom met een slimme stekker geschikt maken voor bediening op afstand. Ook hebben we apps voor kerstkaarten en diverse andere artikelen om de sfeer erin te brengen! Ook zonder geld uit te geven, want door je Memoji een kerstmuts te geven voel je je helemaal feestelijk. Liever lui op de bank? Met onze lijst met kerstfilms vind je bij elke streaming aanbieder een passend aanbod.

Kerst

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.