iculture-populaire-apps
Populaire Apps De meest gedownloade apps van de afgelopen week

Hardware.Info krijgt iPhone-applicatie

De website Hardware.Info heeft een eigen app uitgebracht waarmee je het laatste nieuws kunt bekijken, de nieuwste vodcast en een barcode scanner om prijzen te vergelijken.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

hi_logoDe website Hardware.Info is al een jaren een begrip onder hardware techfreaks. Op de site vind je het laatste nieuws omtrent nieuwe hardware en worden de nieuwe producten uitgebreid getest. Tevens komt er tweemaandelijks een tijdschrijft uit en wordt er wekelijks een vodcast gemaakt, waarbij het nieuwste op hardwaregebied de revue passeert. Eerder was er al een app voor Android-toestellen en nu is er dus ook een voor de iPhone-gebruiker.


Met de app kun je de nieuwste artikelen lezen, het laatste nieuws omtrent hardware bijhouden en via een barcodescanner in de winkel online prijzen vergelijken van verschillende producten. Voor het inlezen van een barcode is de iPhone 3GS het meest geschikt vanwege de autofocus in de camera, maar het scannen zou ook goed moeten werken op een iPhone 3G. Ook kun je met de applicatie via Wi-Fi naar alle vodcasts van Hardware.Info TV kijken.

De applicatie van Hardware.Info is gratis te downloaden in de App Store.

Tipgevers: Hans en Frank

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.