Populaire first person shooter Counter-Strike ook naar de iPhone

Counter-Strike is nu ook op de iPhone te spelen. De populaire game groeide uit tot de populairste first person shooter op de desktop. Voor de installatie zul je wel wat moeite moeten nemen: de instructies zijn alleen nog in het Chinees beschikbaar.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Counter Strike op de iPhoneGa de strijd tegen het terrorisme aan met Counterstrike op de iPhone! Twee andere populaire shooters, Doom en Quake, kunnen al op de iPhone worden gespeeld, maar de Chinese ontwikkelaars van iPhonecake hebben de immens populaire first person shooter Counter-Strike nu ook in een iPhone-versie uitgebracht. Eigenlijk is Counter-Strike een modificatie van Half-Life. In het spel zijn er twee groepen spelers: een groep terroristen en een anti-terreureenheid. De bedoeling is om de tegenpartij uit te schakelen of bepaalde doelstellingen te halen.


Counter Strike first person shooterDe originele desktopversie van Counter-Strike kwam in juli 1999 beschikbaar en groeide uit tot de meestgespeelde first person shooter in jaren. Er zijn momenteel meer dan 80.000 spelers en meer dan 40.000 servers online.

Je zult wel even wat moeite moeten doen om de applicatie te installeren: de naar het Engels vertaalde versie van de instructies vind je via onderstaande link. Ook is er een video beschikbaar.

Instructies: Counter-Strike
Installeren: iPhonecake source, http://iphonecake.com/src/all

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Update: Zoals uit de reacties blijkt gaat het hier helaas niet om Counter-Strike op de iPhone, maar om een Doom/Wolfenstein-mod. Onze excuses voor de verwarring.

Reacties: 22 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.