Sketches 2 voor iPhone in de App Store

Sketches, de populaire applicatie om op je iPhone te tekenen, heeft een update gekregen. Dit is een aparte applicatie, waarvoor je opnieuw moet betalen. Sketches 2 is helemaal opnieuw geprogrammeerd om alles uit de laatste firmware te kunnen halen.

Sketches 2 Sketches, de populaire applicatie om op je iPhone te tekenen, heeft een update gekregen. Dit is geen normale update, maar een aparte applicatie. Hierdoor zul je opnieuw moeten betalen om de applicatie te kunnen downloaden. Eerder deed de ontwikkelaar van Tweetie dit ook al.
Sketches 2 is helemaal opnieuw geprogrammeerd om alles uit de laatste firmware te kunnen halen. De applicatie herkent welke iPhone jij gebruikt en past zich daarop aan. Net als bij de vorige versie kent ook deze een makkelijke interface, waardoor iedereen met Sketches iets moois kan maken.


Sketches is vooral bedoeld om foto’s te versieren en je ideeën te schetsen. Zo kun je bijvoorbeeld een plaatje van de kaart van jouw omgeving gebruiken om met pijltjes aan te geven waar jouw volgende feest is. Ook kun je een foto maken om die als achtergrond te gebruiken.

Wanneer je werk af is, kun je het delen via Twitter of e-mail. Eerder maakte Ramy al een review van Sketches 1. Sketches 2 kost nu nog €1,59 maar dat is slechts een aanbieding. De oude versie kost nu €0,79.

Download: Sketches 2
(via: TUAW)

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.