AppEvent vandaag gestart met gratis game Python

Het AppEvent is vandaag gestart met de eerste gratis, Nederlandse iPhone-applicatie: Python. De komende dagen zullen er 31 applicaties worden weggegeven.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

python iphoneHalf december kondigden we het al aan: AppEvent geeft van 1 tot en met 16 januari gratis iPhone-applicaties weg van Nederlandse en Belgische ontwikkelaars. De actie is vandaag begonnen met een game (die ik uit eigen ervaring kan aanbevelen): Python van ontwikkelaar Cirkelsoft. Deze variant op Snake is mooi gemaakt, waarbij je met de bewegingssensor of je vinger een slang over het scherm moet bewegen.


Onderweg verzamel je fruit en voorkom je tegen obstakels, tegen de muur of tegen je staart te botsen. AppEvent wist maar liefst 31 applicaties te verzamelen, die Nederlandse en Belgische ontwikkelaars de komende dagen gratis weggeven. Bij het begin van de actie lijkt het al een groot succes te gaan worden.

Apple gaat de komende dagen ook nog door met de 12 Dagen Cadeaus, maar gezien de reacties op Twitter is niet iedereen blij met de muzieknummers die Apple uitdeelt. Applicaties zitten er nauwelijks tussen. AppEvent is daarom een mooie aanvulling daarop: uitsluitend applicaties, die ook nog eens laten zien dat er onder de Nederlandse ontwikkelaars heel wat talent te vinden is. Dagelijks kun je op AppEvent zien welke applicatie er gratis is, maar we zullen via @iPhoneclub @iCulture natuurlijk ook aandacht aan de actie blijven besteden.

Zoals gezegd: de eerste applicatie die je vandaag kunt downloaden is Python. We schreven er al eens een preview over.

Downloaden: Python (vandaag gratis, daarna weer €2,39)

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.