iKITT vandaag gratis in de App Store (AppEvent)

iKITT is vandaag gratis in de App Store te vinden, als onderdeel van de actie App Event. iKITT maakt van je iPhone een Knight Rider-boordcomputer, met audiosamples en een snelheidsmeter die je actuele snelheid laat zien.

iKITTAppEvent geeft elke dag een gratis iPhone-applicatie weg van een Nederlandse of Belgische ontwikkelaar. Vandaag is iKitt aan de beurt, een applicatie waarmee je je iPhone verandert in een KITT-boordcomputer. KITT was in de tv-serie Knight Rider de legendarische superauto van hoofdrolspeler David Hasselhoff. KITT beschikt over kunstmatige intelligentie en geeft gevatte opmerkingen als Hasselhoff weer eens iets doms doet. Als KITT praat knippert er een rood lampje op het dashboard.


ikittMet de applicatie krijg je dit lampje op het scherm te zien. Speel je één van de 24 samples af, dan reageert de voice equalizer daarop. Door je iPhone te schudden schakel je Turbo Boost in. Op het eerste gezicht lijkt iKITT een wat nutteloze applicatie die wat leuke samples afspeelt. Maar er zit ook nog een bruikbare functie in: houd je iPhone in landschapsweergave en je zult zien dat je actuele snelheid wordt getoond, waardoor de applicatie ook in de auto te gebruiken is als extra snelheidsmeter.

Mocht je de applicatie op dit moment nog niet gratis in de App Store zien staan: even geduld, iTunes heeft een cache die wat tijd nodig heeft om te verversen. Om de game gratis te downloaden heb je een Nederlands of Belgisch iTunes-account nodig.

Downloaden: iKITT (normaal €0,79 – gratis op 4 januari 2010)

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 januari 2010 om 6:36
Onderwerp
Categorie
Amusement

Reacties: 29 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.