Paradude is vandaag de gratis game van AppEvent

De game Paradude is vandaag (en eigenlijk ook eerder al) gratis in de App Store te downloaden, als onderdeel van AppEvent. AppEvent geeft in januari elke dag een gratis applicatie van een Nederlandse of Belgische ontwikkelaar weg.

paradudeAppEvent geeft elke dag een gratis iPhone-applicatie weg van een Nederlandse of Belgische ontwikkelaar. Vandaag is de beurt aan Paradude, een game waarbij je mannetjes moet redden die met een parachute uit de lucht komen vliegen. De mannetjes zelf weten niet hoe ze de parachute moeten openen. Je kunt ze redden door ze allemaal aan te tikken. Er komen ook andere objecten voorbij vliegen, die je kunt aantikken om extra punten te verzamelen. Aan het einde van het spel gaat het erom dat je wereldwijd de hoogste score hebt behaald. Je ziet daarbij ook meteen hoeveel andere spelers je verslagen hebt.


Paradude is een leuke game en weer een mooie toevoeging aan de AppEvent-actie. Er was al een gratis versie met de naam Paradudes (meervoud dus) maar de ontwikkelaars kondigden een tijdje geleden al aan dat ze plannen hadden om een uitgebreidere versie te maken. Die game zou eigenlijk Paradudes Pro gaan heten, maar door een rare localisatiefout van Apple is de game uiteindelijk onder de naam Paradude in de App Store gekomen. Zoek je echter in de Amerikaanse App Store, dan zie je wel de juiste namen Paradudes en Paradudes Pro.

Hoe dan ook, om van deze actie te profiteren heb je geen Amerikaans account nodig, want het gaat hier om een actie van Nederlandse en Belgische ontwikkelaars, dus gewoon te krijgen met je lokale account.

Downloaden: Paradudes (altijd al gratis) en Paradude (dus de Pro-versie, alleen op 5 januari gratis)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 januari 2010 om 0:34
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.