Gratis op 12 januari: FavCall, favoriete contacten bellen (AppEvent)

FavCall is vandaag de gratis applicatie, als onderdeel van het App Event. Met deze applicatie kun je snel mensen bellen via een icoontje op je startscherm. Er is ook een soortgelijke applicatie FavSMS.

FavCallHet App Event gaat de komende dagen nog even door, want wegens doorslaand succes zullen er nog tot 31 januari gratis Nederlandse en Belgische apps worden weggegeven. Op 12 januari is de beurt aan FavCall, een applicatie waarmee je je partner, vrienden, baas of andere belangrijke personen sneller kunt bellen. Met één knop krijg je toegang tot je favoriete contactpersonen. Handig als je vaak dezelfde personen moet bellen, ook als het gaat om mensen die meerdere nummers hebben.


FavCall is gemaakt door ontwikkelaar FreshCreations/Johan Vandendriessche, een ontwikkelaar die ook de applicatie Dagaanbiedingen Overzicht (gratis), de mountainbike-toertochtenkalender MTB-You (€1,59) en de applicatie Math Practice (€0,79) uitbracht. Daarnaast heeft deze ontwikkelaar de applicatie FavSMS gemaakt, die feitelijk dezelfde functionaliteit heeft als FavCall, maar bedoeld is om sms-berichten te sturen naar je favoriete contactpersonen.

favcallTwee aandachtspunten nog, voordat je enthousiast gaat downloaden: de applicatie is ruim zes uur na het startschot van de kortingsactie nog steeds niet gratis. Een ander aandachtspunt is dat je ook zonder extra applicatie makkelijk toegang krijgt tot je favoriete contacten: zet ze op het favorietenscherm van je telefoonapplicatie en geef vervolgens aan dat de homeknop bij tweemaal indrukken je favoriete contactpersonen moet tonen.

Voor veel gebruikers zal deze applicatie dan ook niet zo heel nuttig zijn. Mocht je iets meer willen dan FavCall, dan zijn er genoeg andere speeddial-applicaties zoals Contact (€0,79), waarmee je voor elke favoriete contactpersoon een los icoontje op je springboard kunt zetten.

Downloaden: FavCall (normaal €0,79 – zou op 12 januari gratis moeten zijn, zie opmerking in artikel)

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.