‘Oei, ik groei!’ voortaan ook als iPhone-applicatie te koop

'Oei, ik groei' is een boek die veel jonge ouders wel kennen. Bij dit boek is nu en iPhone-applicatie verschenen, waarmee je ook kan achterhalen welke mentale ontwikkelingssprong je kind meemaakt.

oei ik groei‘Oei, ik groei!’ is een boek dat elke ouder wel ergens thuis heeft rondslingeren. Het boek is makkelijk om cadeau te doen, de titel ligt lekker in het gehoor en als ouders het nog niet in twee- of drievoud van anderen hebben gekregen kopen ze het desnoods zelf. Bij een baby wordt standaard geen gebruiksaanwijzing geleverd en niets is zo vervelend als zo’n baby opeens niet meer wil eten of steeds ligt te huilen. In het boek is te lezen hoe dat komt: omdat baby’s op gezette leeftijden een hersenverandering doormaken, waardoor ze opeens weer nieuwe dingen snappen en kunnen.


Zo’n overgangsfase is voor een baby een hele belevenis en uit zich in drie H’s: Huilerig, Hangerig en Humeurig. Er is dus niets aan de hand als je baby opeens minder slaapt en slechter eet, betoogt het boek op basis van wetenschappelijke inzichten. Gewoon een fase waar je doorheen moet en waar je als ouder niet onzeker of ongerust van hoeft te worden. Dit boek heeft nu ook een eigen iPhone-applicatie, gebaseerd op de bestseller.

De applicatie laat zien wanneer je baby een mentale ontwikkelingssprong maakt, wat je baby na die sprong nieuwe heeft geleerd en wat er daarna volgt. Ook bevat de applicatie tips wat je als ouder kan doen om de baby te helpen.

Downloaden: Oei, ik groei! (€5,99)

oei ik groei

Reacties: 41 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.