On-Star Chevy Volt: innovatieve bediening nieuwe Chevrolet (CES)

Op de CES wordt dit jaar ook de 2011 Volt gepresenteerd: een innovatieve elektrische auto van Chevrolet die tezamen komt met een eigen applicatie voor het Android, iPhone en Blackberry. Met deze app kun je een flink aantal functies van de auto uitlezen en bedienen vanuit je luie stoel. Zo kun je kijken wanneer de […]
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

Op de CES wordt dit jaar ook de 2011 Volt gepresenteerd: een innovatieve elektrische auto van Chevrolet die tezamen komt met een eigen applicatie voor het Android, iPhone en Blackberry. Met deze app kun je een flink aantal functies van de auto uitlezen en bedienen vanuit je luie stoel. Zo kun je kijken wanneer de auto volledig opgeladen is, de boel alvast voorverwarmen, de deur openen en je rijstatistieken bekijken.


Dit is nog lang niet alles wat de On-Star applicatie in huis heeft. Je krijgt onder meer uitgebreide controle over het opladen van je auto. Zo kun je bijvoorbeeld instellen wanneer hij volledig opgeladen moet zijn en krijg je een e-mail of sms wanneer de auto rijklaar is. Je kunt ondertussen zien hoever de batterij vol is en aflezen welke afstand je er op dat moment mee af kunt leggen.

Daarnaast kun je de claxon bedienen, de exacte temperatuur van de motor uitlezen en je elektriciteitsverbuik inzien over een bepaalde tijd. De nieuwe Chevrolet is bovendien een elektrische auto waarmee je gezien mag worden. Hij vormt samen met de goed uitgevoerde mobiele applicatie voor de iPhone een mooi plaatje op de Amerikaanse gadgetbeurs dit jaar.

Bekijk hieronder een demonstratie van de app gegeven op de CES:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Via: The iPhone blog

Informatie

Laatst bijgewerkt
9 januari 2010 om 16:29
Categorie
Lifestyle

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.