Nieuwe iPhone-games: RedSquare, Lab Rat Maze, Kingdom Game, iKala

Vier nieuwe webgames voor de iPhone: in RedSquare moet je een balletje naar een rood vierkant rollen, in Lab Rat Maze stuur je een muis door een doolhof, in Kingdom Game beheer je een koninkrijk en in iKala schuif je kralen over een speelbord.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

RedsquareVier nieuwe webgames voor de iPhone: in RedSquare moet je een balletje naar een rood vierkant rollen, in Lab Rat Maze stuur je een muis door een doolhof, in Kingdom Game beheer je een koninkrijk en in iKala schuif je kralen over een speelbord. Weinig tijd om alle spelletjes zelf uit te proberen? Dan is Kingdom Game eigenlijk het leukst om te spelen, al is dit niet bepaald een spelletje waarmee je in een paar minuten klaar bent.

RedSquare

RedSquare is een simpel spel waarbij je een rode bal naar een rood vierkant moet rollen. Dat klinkt makkelijk, maar naarmate je verder in het game komt worden de levels steeds moeilijker.

Zelf spelen: RedSquare

Lab Rat Maze

Lab Rat MazeLab Rat Maze is een nieuw spel waarbij je de muis (of is het een rat?) door een doolhof moet sturen, in de richting van een stuk kaas. Wat het moeilijk maakt is dat je steeds maar 9 tegels tegelijk in beeld ziet. Zelfs in het eerste spelletje is het in het begin even puzzelen hoe het werkt. Daarna worden de doolhoven steeds moeilijker.

Zelf spelen: Lab Rat Maze

Kingdom Game

Kingdom Game is een strategiespel op het web, waarbij je tegen andere spelers de strijd aangaat. In de zojuist vernieuwde versie vind je verschillende bugfixes en verbeterde functionaliteit.

Kingdom GameIn het spel maak je gebouwen, je kunt andere koninkrijken bespioneren en aanvallen, diplomatieke relaties opbouwen via de ambassade en goederen kopen en verkopen op de markt. Het ultieme doel van dit spel is om de Ruler van de wereld te worden. Houd er rekening mee dat dit een webgame is, dus je zult een constante internetverbinding moeten hebben om het te kunnen spelen.

Zelf spelen: Kingdom Game

iKala

iKalaiKala schijnt een eeuwenoud spel te zijn, waarbij je een emmer vol kralen over het speelbord moet bewegen. Probeer meer kralen te bemachtigen dan je tegenstander en je wint de pot.

Zelf spelen: iKala

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 19:33
Categorie
Games

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.