Vloeiend sliden door Springboard met Smoothboard (jailbreak)

De werking van het sliden door Springboard is waarschijnlijk iedereen wel bekend; met een slide-beweging scroll je één pagina en pagina's worden altijd automatisch gecentreerd. Normaliter betekent dit dat je bijvoorbeeld vijf keer moet sliden om op de zesde pagina van Springboard te komen. Smoothboard brengt hier verandering in.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

De werking van het sliden door Springboard is iedereen wel bekend; met een slide-beweging scroll je één pagina en pagina’s worden altijd automatisch gecentreerd. Normaliter betekent dit dat je bijvoorbeeld vijf keer moet sliden om op de zesde pagina van Springboard te komen. Smoothboard brengt hier verandering in.


Na de tweak Smoothboard van Aaron Ash te hebben geïnstalleerd, zal Springboard niet meer op elke volgende pagina locken. Dit betekent dat je met een grote slide meerdere pagina’s kunt scrollen; in één keer sliden van de zevende Springboard pagina naar Spotlight bleek geen probleem voor deze tweak. De pagina’s worden na installatie van de tweak ook niet meer automatisch gecentreerd.

De huidige versie van Smoothboard is 0.1.0-2 waarin zich nog enkele kleine bugs bevinden, zoals het feit dat pagina’s wél gecentreerd worden als er op die pagina een applicatie wordt geopend of als je met applicaties gaat schuiven. Smoothboard maakt gebruik van MobileSubstrate.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Smoothboard is gratis beschikbaar via de repository van BigBoss

Informatie

Laatst bijgewerkt
21 februari 2013 om 15:51
Categorie
Jailbreak

Reacties: 27 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.