SMS My Position gratis te downloaden op 16 januari (AppEvent)

Op 16 januari 2010 is de applicatie SMS My Position gratis te downloaden als onderdeel van het App Event. Met deze applicatie kun je via sms je huidige positie doorgeven. Dit werkt via sms-berichten, die je apart moet inkopen.

sms my positionEen van de iPhone-applicaties die me vorig jaar positief verrast heeft, is HeyWAY. Ik dacht dat een applicatie die je actuele locatie doorgeeft eigenlijk niets bijzonders was, maar aan de 123 (!) reacties op iPhoneclub te zien, zaten nogal wat mensen op HeyWAY te wachten. Vandaag kun je via AppEvent een applicatie downloaden die dezelfde insteek heeft: SMS My Position stuurt een berichtje naar vrienden met daarin je actuele locatie. Met één klik geef je je locatie door.


De ontvanger klikt vanuit het sms-bericht meteen door naar een kaart, waarop je locatie grafisch is weergegeven. SMS My Position is alweer de zestiende applicatie die via App Event wordt weggegeven. Het is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar M2Mobi en kost normaal €0,79. Er zit echter één groot nadeel aan SMS My Position: je kunt voor het versturen van je positie geen gebruik maken van je normale sms-bundel, maar je moet sms-berichten inkopen bij de ontwikkelaar. Wat mij betreft daarom geen aantrekkelijk alternatief voor HeyWAY.

Downloaden: SMS My Position (normaal €0,79 – op 16 januari 2010 gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
16 januari 2010 om 7:22
Onderwerpen
,
Categorie
Diensten

Reacties: 37 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.