Vandaag gratis te downloaden: Voetbalprimeur Pro (AppEvent)

Op 21 januari is de applicatie Voetbalprimeur Pro gratis als onderdeel van het App Event. Voetbalprimeur Pro geeft het laatste voetbalnieuws met push notificaties, plus standen en uitslagen.

voetbal primeur pro
Het AppEvent heeft al een hoop leuke applicaties weggegeven. Vandaag is er eentje die bij de voetballiefhebbers in de smaak zal vallen: Voetbalprimeur Pro. Deze applicatie stuurt push notificaties wanneer er belangrijk voetbalnieuws is en wanneer er doelpunten zijn gemaakt. Je kunt ook een eigen pagina aanmaken voor je favoriete club, zodat je het clubnieuws meteen in beeld hebt.


voetbalprimeur

Natuurlijk bevat de applicatie ook speelstanden, uitslagen, het speelschema per competitie en live wedstrijddetails. Voetbalprimeur Pro is erg actueel met het voetbalnieuws, waarbij je push notificaties voor zoveel Nederlandse clubs kunt instellen, als je zelf wilt. Wat standen en uitslagen betreft is er informatie over 22 competities en voor de live standen kun je kiezen uit 68 wereldwijde competities. In de beschrijving in de App Store is een volledige lijst te vinden. De seizoensupdates van deze applicatie zijn gratis. Een aanrader om te installeren, zeker nu ‘ie gratis is.

Eerder schreven we al een review over deze applicatie: Review: Voetbalprimeur Pro.

Downloaden: Voetbalprimeur Pro (normaal €2,39 – op 20 januari gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
20 januari 2010 om 9:53
Onderwerpen
,
Categorie
Sport

Reacties: 29 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.