iPhone-betaalsysteem Square maakt investeerders bekend

Kevin Rose van Digg, Marissa Mayer van Google en Dennis Crowley van Foursquare zijn enkele namen van investeerders in de nieuwe iPhone-betaaldienst Square. De lijst met investeerders is voor het eerst bekendgemaakt.


Square is bezig een betaalsysteem voor de iPhone te ontwikkelen. Het bedrijf van Twitter mede-oprichter Jack Dorsey heeft daarvoor een reeks investeerders aangetrokken. Wie dat zijn, was tot nu toe niet bekend. Maar nu het volledige lijstje naar buiten is gekomen blijken er opmerkelijke namen tussen te zitten. Marissa Mayer van Google en Dennis Crowley van Foursquare zijn twee opvallende investeerders. En ook Kevin Rose van Digg staat in het lijstje.


Kevin Rose was onlangs nog in een YouTube-video te zien, waarin hij het Square-systeem demonstreerde. Ook Biz Stone, mede-oprichter van Twitter, is betrokken bij het project. De lijst bestaat verder uit enkele minder bekende namen: Ron Conway, Joshua Schachter, Shawn Fanning, Zachary Bogue, Andrew Rasiej, Greg Yaitanes, Jean-David Blanc, David Lee, Esther Dyson, Robin Chan, First Round Capital en Fritz Lanman. Toen Square de eerste $10 miljoen investeringen binnenhaalde werd er al gezegd, dat het bedrijf $40 miljoen waard zou zijn. En dat voor een bedrijf, waarvan het product nog niet eens op de markt is gelanceerd…

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.