Kantoorpakket Office2 krijgt Google Docs-integratie

Office2 is een nieuw (en toch oud) kantoorpakket voor de iPhone. Hiermee kun je tekstverwerken en spreadsheets maken en bewerken, terwijl er ook integratie met Google Docs en iDisk is.

office 1   office 2Office2 is een nieuwe (en tegelijk oude) kantoorapplicatie voor de iPhone, gemaakt door Byte Squared. Eerder brachten ze via de App Store al de applicaties Doc2 en Sheet2 uit. Deze zijn nu samengebundeld in een kantoorpakket met de naam Office2, dat je uitspreekt als ‘office squared’.


Je kunt er Word-documenten en Excel-spreadsheets mee bewerken. Maar naast .doc en .xls heeft de ontwikkelaar ook gezorgd voor integratie met Google Docs. Eigenlijk bevat Office2 alle gebruikelijke functies: je kunt bestanden in Word 97- tot en met 2003-formaat bekijken, bewerken, aanmaken en opslaan. Er zijn mogelijkheden voor tekstopmaak, tabellen en afbeeldingen in de tekst, doorzoeken van teksten en een undo-functie die tot 100 stappen teruggaat.

office2 iphone

Voor de spreadsheet-functie geldt hetzelfde, waarbij je meerdere werkbladen kunt maken met een onbeperkt aantal rijen en kolommen. Zoeken en sorteren van cellen is ook mogelijk, met daarnaast celopmaak, formules, intelligent selecteren van reeksen, samenvoegen van cellen en diverse andere nuttige functies. Voor het organiseren en opslaan van documenten heb je de keuze uit Google Docs, iDisk en elke WebDAV-server. Ook kun je documenten als e-mailbijlage versturen.

Voor wie nog steeds geen keuze heeft kunnen maken uit pakketten als QuickOffice of Documents to Go is Office2 voor iPhone misschien het overwegen waard. Office2 is goedkoper dan de twee concurrenten en heeft qua functionaliteit behoorlijk wat te bieden.

Downloaden: Office2 (€4,99)

office2 iphone

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 januari 2010 om 15:03
Categorie
Productiviteit

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.