iDroid Mini Browser combineert Safari, Android-browser en Opera

De iDroid Mini Browser combineert de eigenschappen van Apple's Safari, Google's Android-browser en Opera Mini. Er zitten bijvoorbeeld Smart URL's, Quick Links en geavanceerde caching in.

idroid mini browserDe iDroid Mini Browser is op een eerste gezicht een rare gast in de App Store: de applicatie heeft een duidelijk Android-icoontje en doet met de naam iDroid ook meer aan een browser voor de Motorola Droid denken. De ontwikkelaars hebben zich echter laten inspireren door Apple’s Safari, de Android-browser en Opera Mini. Je kunt fullscreen internetten, er zit een geavanceerd caching-mechanisme in en er is gedacht aan een innovatieve manier om tabbladen te tonen. Bij de lancering kostte de iDroid Mini Browser €1,59 maar de makers geven de alternatieve browser tijdelijk gratis weg.


idroidiDroid’s caching-algoritme zorgt ervoor dat websites die je eerder hebt bezocht supersnel worden geladen. De preview-tab geeft snel een indruk van een te openen website, zonder dat je het huidige tabblad hoeft te verlaten.

Dankzij Google Chrome kwamen de makers op het idee van Smart URL’s: tijdens het intikken van een URL verschijnen al suggesties van Google.com zodat je niet de volledige websitenaam hoeft in te tikken. Quick Links zijn visuele favorieten, die je ook in desktopbrowsers tegenkomt: voeg Quick Links toe voor je favoriete websites en je kunt ze voortaan sneller openen. Zoeken in webpagina’s is ook mogelijk. Genoeg redenen dus om deze iDroid Mini Browser eens uit te proberen.

Downloaden: iDroid Mini Browser (normaal €1,59 – tijdelijk gratis)

Het filmpje hieronder geeft een indruk van de mogelijkheden:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
31 januari 2010 om 14:05
Categorie
Diensten

Reacties: 24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.