Test je snelheid en nummerherkenning met Tapnumber

TabNumber is een uitdagend nummerherkenningsspel waarbij je in zo kort mogelijke tijd een reeks getallen in de goede volgorde moet zien weg te krijgen. Een ideale Brain Trainer!
Karim - · Laatst bijgewerkt:

tapnumber schermTapnumber is een leuk en simpel spel waarbij nummerherkenning en snelheid voorop staan. Het doel van het spel is om zo snel mogelijk de nummers in de goede volgorde aan te tikken. Je begint met het aantikken bij nummer 1, daarna 2, daarna 3 etc. totdat je het laatste nummer hebt aangetikt. De kunst is om alle nummers uit het scherm te krijgen in een zo kort mogelijke tijd.


Wanneer je het spel opent zijn er onderaan het scherm vier opties: New Game, Count, Options en Stop Game. De optie Count zorgt ervoor dat je de grootte van het spelbord kan kiezen. Je hebt hierbij de keuze uit een raster van 2×2 tot 12×12. In de opties kun je Shuffle aan- en uitzetten. Bij het inschakelen van deze optie veranderen tijdens het spel de nummers ook nog eens van positie, waardoor de moeilijkheidsgraad nog iets hoger wordt. De optie Interval bepaalt om de hoeveel seconden er een shuffle moet plaatsvinden.

De optie Stop Game is helaas nog niet functioneel, dus je kun niet op een later moment met een reeds begonnen spel doorgaan. Tapnumber is een zeer uitdagend spel waarbij je telkens je eigen tijdscore wilt verbeteren, maar helaas is er (nog?) geen highscore-lijst of Hall Of Fame. Je zult je beste tijd dus voorlopig zelf even moet onthouden.

Installeren via de iSpazio-repo: http://repo.ispazio.net
Gemaakt door: iSpazio
Getest: versie 1.0.0

Screenshots

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 19:37
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.