Nieuw 2D-platformspel met Mr. Papi: PapiJump Cave

Voor de liefhebbers van Mr. Papi is er een nieuw spel van Sunflat: PapiJump Cave, waarin je in een grot naar een steeds hoger platform probeert te springen en onderweg zoveel mogelijk hamburgers opeet.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

PapiJump CaveMr. Papi is het bewijs dat je geen grafisch hoogstandje hoeft af te leveren om een succesvolle serie games voor de iPhone te maken. Mr. Papi, de smiley die in elke game terugkomt, heeft iets kneuterigs maar z’n populariteit kan ook iets te maken hebben met het feit dat de spelletjes van Sunflat meestal gratis zijn.


PapiJump CaveDe afgelopen tijd is daar verandering in gekomen. Ook voor het zojuist gelanceerde spelletje PapiJump Cave moet betaald worden.

In het spel gaat Mr. Papi op onderzoek uit in een grot met hamburgers. Je moet het figuurtje laten stuiteren en zrogen dat hij alle hamburgers in de grot opeet. Het gaat hierbij om een 2D-platformspel, bestaande uit 25 levels die elk weer uit 5 sublevels bestaan. Met de knoppen op het scherm beweeg je naar links en rechts en maak je de sprongen. Doel van het spel is om alle hamburgers weg te werken. Onderweg kom je trampolines, bewegende platformen en andere hulpmiddels en obstakels tegen.

Installeren: PapiJump Cave (€1,59 – tijdelijk €0,79)

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:36
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.