RetroPhone: flauwe draaischijf voor de iPhone

De Amerikaanse ontwikkelaar CodeMorphic heeft een ouderwetse draaischijf-applicatie voor de iPhone ontwikkeld. Zelf zijn ze er trots op, maar echt indrukwekkend is het niet. Moeten we daarvoor nu op de App Store wachten?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

RetrophoneBreed lachend en met zijn ogen toegeknepen van de pret vertelt Bill Heyman (of Damon Allison), een van de eigenaren van CodeMorphic, over hun nieuwste project. Ze willen de #1 ontwikkelaar op het gebied van native iPhone-software worden en hebben alvast een applicatie die ons daarvoor warm moet maken: RetroPhone! Een retro-draaischijf voor de iPhone, hahaha!


CodemorphicCodeMorphic is een Amerikaans bedrijf, dat van plan is om RetroPhone via de App Store te lanceren. Je kunt nu alvast een preview zien via onderstaand filmpje. Eén gedachte blijft na het bekijken van dit filmpje hangen: is dit nu het type applicatie waarvoor we zo lang op de App Store hebben zitten wachten? Los van het feit dat het helemaal niet handig is om een draaischijf te gebruiken (gewoon een cijferknop aantikken gaat sneller en nauwkeuriger) lijkt het in de demo ook nog niet vlekkeloos te gaan.

Via: iPhoneworld.ca
Filmpje: directe link naar de video (werkt niet op iPhone)

Click here to display content from medianewsgroup.a.mms.mavenapps.net

En voor iedereen die het beter denkt te weten: RetroPhone is NIET hetzelfde als iDial, want die ziet er anders uit en is van een andere ontwikkelaar.

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.