GVB Examen: oefen het examen golfvaardigheidsbewijs op de iPhone

GVB Examen is een nieuwe applicatie van Appit, waarmee je kunt oefenen voor het examen Golf Vaardigheids Bewijs (GVB). De applicatie bevat 400 officiële examenvragen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

gvb examenHet Golf Vaardigheids Bewijs (GVB) is een document dat je toegang geeft tot de meeste golfbanen in Nederland en daarbuiten. Als golfliefhebber zul je een examen moeten afleggen, om aan te tonen dat je genoeg weet van de regels en etiquette op de golfbaan. Dat wordt dus flink oefenen, maar voor de meeste mensen schiet dat oefenen er nogal eens bij in door werk, studie en andere bezigheden. De nieuwe applicatie GVB Examen zorgt dat je altijd en overal de examenvragen kunt oefenen.


Tijdens elk verloren moment kun je even een examen met 20 vragen doorworstelen. Per examen zie je meteen of je geslaagd zou zijn. Je ziet ook per vraag uitleg waarom het antwoord goed of fout is. In de applicatie zijn meer dan 400 officiële examenvragen opgenomen, zodat je tijdens het uiteindelijke examen niet voor verrassingen komt te staan.

GVB Examen is de eerste applicatie van het nieuwe bedrijf Appit, opgericht door Jeroen van Nistelrooij en Vincent Wegener. Ze hebben nog meer applicaties gepland.

Downloaden: GVB Examen (€2,39)

gvb examen screens

Informatie

Laatst bijgewerkt
21 februari 2012 om 13:59
Categorie
Sport

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.